KrzychuP Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Czołgiem,rozpoczynam kolejny warsztat z tym: ponieważ potrzebna mi będzie pomoc.Jest to jeden z 6 Shermanów które zaczęły mi się mnożyć jak króliki.Tyle udało mi się dzisiaj zrobić ,klejąc jednocześnie eFa osiemdziesiąt sześć. Ogólnie model jest okej,tylko źle zaprojektowane ruru wyrzutni utrudniały nieco klejenie.Dałem radę "chyba". Teraz tak pytanie podstawowe.Czy faktura na wieży i osłonie przekładni jest: a) do poprawy b) akceptowalna W sumie to wszystko na obecną chwilę. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 do zakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Zostaw, te odlewy takie obskurne jak u ruskich nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 7 Października 2014 Autor Share Napisano 7 Października 2014 No wiem Krzychu ,chociaż ,osłona przekladni była szlifowana po podkładzie i może dlatego tak wygląda.Wieży raczej już ruszał nie będę i tak był skopana przez Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Ciekawy temat, będę na pewno zaglądał i kibicował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2016 Dobra Sherman Calliope zmalowany.Drugi raz co prawda.Kolor dalej nie uchwycony.Machnąłem na nim prowizoryczny postcośtamcośtam.Zdjęcia kiepskie ,jak "Siemasz Wiktor". Kolor wyszedł zbyt szaro ale uwierzcie na słowo jest OD,a wszystko wina Model Mastera ,bo go brakło. Można jechać. EDIT Jeszcze dwie foty jedna z bilansem bieli kombinowanym ,druga na auto: kombinowane: auto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi