scros Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Model jest stara produkcja rewela - duzo nadlewów, i mala ilosc szczegłów za to szybki w budowie i efektowinie wyglada posiada załoge. Na budowe dałem sobie 4-5 dni. Poniżej fotki po 2 dniach przed nałozeniem kalek we wnetrzu. po czesciowym nałozeniu kalek model oczywiscie bedzie nosil slady intensywnej eksploatacji bardzo intensywnej he he he Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 relacja szybka , szybka, to co zrobione na zdjeciach trwało może z godzinę , he he , sam wczoraj uczestniczyłem osobiscie przy tej budowie jako widz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Kwietnia 2006 Share Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie wiedziałem że sa pływadła w tak dużej skali, toć to ma ze dwa metry długości No to faktycznie jak przy tej sklai, to jest bardzo mało szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2006 sie pomyliło mialo byc 1/125 : przepraszam ide dłubac dzis chce zamknac kadłub i pomalowac go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2006 dzień kolejny a jutro bedzie koniec !!! oto dalsze fotki wnetrza + zaloga SORRY ZA SŁABE ZDJECIA ALE MOJE UMIEJETNOSCI I APARAT NIE NAJLEPSZE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Oj tam, nie jest źle z fotkami. Co to za Enterprajsik sobie stoi z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Warty pokazania a ta załoga taka licha....tak mało ich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Gulus - Uss Enterprise skala 1:400 na ukonczeniu planowane wodowanie 1 maj jak chcesz to wstawie tu foto jesli tylko chcesz ShaDow FoX - zalogi malo bo tyle ino revel dal sa jeszcze ze 2 marinesy ale beda w kiosku ale to zobaczysz dopiero jutor jak go skoncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Gulus - Uss Enterprise skala 1:400 na ukonczeniu planowane wodowanie 1 maj jak chcesz to wstawie tu foto jesli tylko chcesz Nie tylko Gulus ! Inni tez chca i nie tu tylko w nowym temacie obok Rozumiem, ze to model Revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 ladnie chcem zobaczyc oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2006 i tu okonku cie zaskocze a moze nie model jest z firmy LEE dostalem rozgrzebanego i jakos powoli ukonczylem musze tylko ponakladac kalki i podmalowac gdzie niegdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 nie wiem jak okretow i innych sprzętów, ale pojazdów wojskowych to LEE jest totalnie do bani.........(jesli mwoimy o tej samej firmie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 No tak zapomnialem o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaatzs Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 nie wiem jak okretow i innych sprzętów, ale pojazdów wojskowych to LEE jest totalnie do bani.........(jesli mwoimy o tej samej firmie) Jako wierny czytacz, muszę przyznać rację. Dostałem (z 3 ręki - "Bo ty masz więcej cerpliwości") Challengera. Po złożeniu skorupy ( ) postanowiłem zrobić tylko "grubsze" części i model dostał junior jako zabawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 a mojego Abramsa otrzymal młodszy brat lat 8 totalny "sheet" (chyba tak sie pisze) ale to nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 3 Maja 2006 Autor Share Napisano 3 Maja 2006 (edytowane) fotki sa slabe sorrki ale moja nieumiejatnosc odejmuje wdzieku temu co robie ręcoma he he he Edytowane 3 Maja 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 3 Maja 2006 Autor Share Napisano 3 Maja 2006 (edytowane) opiernicz mi sie zebral - model juz dawn skonczony a fotek nie dalem - ale nic tam oto kouniec nastepny bedzie jakis tank chyba no obiecany lotniskowiec tez pokaze tylko foto musze porobic i samoloty dokonczyc Edytowane 3 Maja 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 podoba mi sie jak zrobiles tą flage ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 klawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 3 Maja 2006 Autor Share Napisano 3 Maja 2006 ShaDow FoX - flaga - sciagasz plik wyszukany za pomoca google - wklejasz w program graficzny ( u mnie byl to color paint na Linuxie) robisz zwierciadlane odbicie , pomniejszasz - druk ot i cala filozofia a okret bez bandery byc nie moze i wszystkie tak robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Ja tak robie z mapkami i plakatami propagandowymi......myslalem ze jakas wyzsza szkola jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 Ja tak robie z mapkami i plakatami propagandowymi......myslalem ze jakas wyzsza szkola jazdy Witam. Mogłeś pomalować na czarno otwory balastowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 4 Maja 2006 Autor Share Napisano 4 Maja 2006 Wydaje mi sie ze otwory balastowe sa albo otwarte albo zamkniete i ja wybralem inna wersje. Ponizej na foto widac jak to wyglada na zywo. Pierwsze 3 otwory sa otwarte reszta nie. http://imageserver.gaming-networks.net/www.bf42.de/gfx/fahrzeuge/japaner/Bilder/Uboot.JPG Moglem go zrobic w radio control ale przeznaczylem na niego tylko 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 tak szczerze pisząc to mam na ten model ochotę i już gromadze materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerr Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 Ja chyba tez w przyszłości skleje U-47:) Szczególnie,ze Prien to był facet z fantazja jokerr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi