Michał96 Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Witam, niestety dużo nauki związanej z maturą, sprawia że coraz mniej czasu mam na modelowanie, jednak mimo to coś tam działam. Modelem, którym się zająłem jest chyba wszystkim znany wypust Tamiyi-panzer III. Model standardowo malowany farbami pactry. Do brudzenia użyłem chemię AK oraz pigmenty MIG. Niestety zabrakło mi pigmentów do ukończenia modelu z drugiej strony, w związku z czym prezentuje tylko lewą stronę modelu. Pewnie wielu z was nie spodoba się np. ilość plam, czy też nadmierne brudzenie i ślady eksplaatacji, no ale taki już ,,mój" styl i nie chcę go na siłę zmieniać. Pozdrawiam i życzę spokojnej niedzieli . EDIT: Ciemny kolor strasznie wyszedł na zdjęciach, w rzeczywistości aż tak ciemny nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Ładny, choć nie jest tak ubrudzony jak myślałem po przeczytaniu tego co napisałeś. Natomiast słabo go na zdjęciach wykadrowałeś - na następnych zajęciach więcej modelu a mniej tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 jak dla mnie zbyt ciemny, jest prawie czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 Racja, na zdjęciach wygląda jakby był czarny. Postaram się o lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi