Adams M1A1 Napisano 13 Października 2014 Napisano 13 Października 2014 Trałując ostatnio w pracy internet w poszukiwaniu zdjęć amerykańskiej haubicy M109A2 trafiłem na taką oto perełkę - pojazd transportowy artylerii M992 firmy RiichModel, będzie doskonałym dopełnieniem na dioramkę wraz z ową haubicą i pojazdem kierowania ogniem M981 FISTV , a co najważniejsze na pełne wnętrze nie trzeba będzie jak do owej haubicy kupować koszmarnie drogiej żywicy z Black-Doga oto on: http://www.dwmodel.com/a/preview/riich/2014/0506/801.html Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
sokol Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 A mam pytanie dotyczące samego sklepu? Robiłeś tam zakupy? Bo po zainteresowała mnie tam jedna rzecz, ale wszystko jest po chińsku i nie wiem jak to ugryźć Cytuj
Adams M1A1 Napisano 14 Października 2014 Autor Napisano 14 Października 2014 Nie nie robiłem .Linka zapodałem w celach pokazowych. A Gogle tłumacz nie tłumaczy Ci tych krzaków .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
sokol Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Nie nie robiłem .Linka zapodałem w celach pokazowych. A Gogle tłumacz nie tłumaczy Ci tych krzaków .Pozdrawiam M1A1(HA) Jeszcze nie próbowałem Ale znalazłem interesujący mnie model Riich w polskim sklepie Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Ale znalazłem interesujący mnie model Riich w polskim sklepie Newka? Zgadłem? Cytuj
sokol Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Ale znalazłem interesujący mnie model Riich w polskim sklepie Newka? Zgadłem? Bingo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi