Adams M1A1 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Trałując ostatnio w pracy internet w poszukiwaniu zdjęć amerykańskiej haubicy M109A2 trafiłem na taką oto perełkę - pojazd transportowy artylerii M992 firmy RiichModel, będzie doskonałym dopełnieniem na dioramkę wraz z ową haubicą i pojazdem kierowania ogniem M981 FISTV , a co najważniejsze na pełne wnętrze nie trzeba będzie jak do owej haubicy kupować koszmarnie drogiej żywicy z Black-Doga oto on: http://www.dwmodel.com/a/preview/riich/2014/0506/801.html Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 A mam pytanie dotyczące samego sklepu? Robiłeś tam zakupy? Bo po zainteresowała mnie tam jedna rzecz, ale wszystko jest po chińsku i nie wiem jak to ugryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 14 Października 2014 Autor Share Napisano 14 Października 2014 Nie nie robiłem .Linka zapodałem w celach pokazowych. A Gogle tłumacz nie tłumaczy Ci tych krzaków .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Nie nie robiłem .Linka zapodałem w celach pokazowych. A Gogle tłumacz nie tłumaczy Ci tych krzaków .Pozdrawiam M1A1(HA) Jeszcze nie próbowałem Ale znalazłem interesujący mnie model Riich w polskim sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Ale znalazłem interesujący mnie model Riich w polskim sklepie Newka? Zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Ale znalazłem interesujący mnie model Riich w polskim sklepie Newka? Zgadłem? Bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi