pepik Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 A wiec model nie wyszedł mi za dobrze... Głównie za sprawą średniej jakości wykonania części. Jeśli chodzi o zespół napędowy to kiepskie części. Heller się nie postarał. Od strony pilota coś go przechyliło znaczy auto miało bliskie spotkanie z kuzynem (2 latka dzisiaj)... Sprawdzał czy to naprawdę dobre auto WRC Oto i fotki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubid Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 ładne autko No jeśli model przejdzie "dzieciency test" znaczy że jest dobrze zrobiony :P Mój Łoś niestety nie sprostał młodszemu bratu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Też mam taki, super wykonany Gratulajszyn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Nie no, moim zdaniem model wygląda całkiem nieźle. Czy robiłeś jakieś fotki w trakcie budowy? Chętnie bym pooglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepik Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 Właśnie nie robiłem nigdy fotek w trakcie budowy :( ale przy następnych modelach obiecuję że pstryknę Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaroman Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Heja. Dobry efekt daje zastosowanie opon z modeli tamiya. Kola staja sie bardziej "prawdziwe". Postaram sie dolaczyc foto. Model wyglada spoko!! Pozdro!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janex Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Model nie jest zły ale dlaczego przednie lampy wyglądają inaczej?? Czy to kwestia oświetlenia?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaroman Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Model nie jest zły ale dlaczego przednie lampy wyglądają inaczej?? Czy to kwestia oświetlenia?? Mysle, ze jest to kwestia podania swiatla na chromowane elementy modelu. Wydaje mi sie tez, ze lampy sa troszeczke zamglone od wewnatrz, po uzyciu kleju typu super glue. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepik Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 nie lampy nie są zamglone może taki efekt bo aparat nie złapał ostrości na tej prawej (chyba) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Ogólnie to można się przyczepić do uszczelek wokół bocznych szyb.... ogólnie nie jest źle.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts