pepik Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 A wiec model nie wyszedł mi za dobrze... Głównie za sprawą średniej jakości wykonania części. Jeśli chodzi o zespół napędowy to kiepskie części. Heller się nie postarał. Od strony pilota coś go przechyliło znaczy auto miało bliskie spotkanie z kuzynem (2 latka dzisiaj)... Sprawdzał czy to naprawdę dobre auto WRC Oto i fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 ładne autko No jeśli model przejdzie "dzieciency test" znaczy że jest dobrze zrobiony :P Mój Łoś niestety nie sprostał młodszemu bratu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Też mam taki, super wykonany Gratulajszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 Nie no, moim zdaniem model wygląda całkiem nieźle. Czy robiłeś jakieś fotki w trakcie budowy? Chętnie bym pooglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 31 Października 2007 Autor Share Napisano 31 Października 2007 Właśnie nie robiłem nigdy fotek w trakcie budowy :( ale przy następnych modelach obiecuję że pstryknę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Heja. Dobry efekt daje zastosowanie opon z modeli tamiya. Kola staja sie bardziej "prawdziwe". Postaram sie dolaczyc foto. Model wyglada spoko!! Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Model nie jest zły ale dlaczego przednie lampy wyglądają inaczej?? Czy to kwestia oświetlenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Model nie jest zły ale dlaczego przednie lampy wyglądają inaczej?? Czy to kwestia oświetlenia?? Mysle, ze jest to kwestia podania swiatla na chromowane elementy modelu. Wydaje mi sie tez, ze lampy sa troszeczke zamglone od wewnatrz, po uzyciu kleju typu super glue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 23 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2007 nie lampy nie są zamglone może taki efekt bo aparat nie złapał ostrości na tej prawej (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Ogólnie to można się przyczepić do uszczelek wokół bocznych szyb.... ogólnie nie jest źle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi