Dumo Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Witam A taki sobie szermanik, wybaczcie za badziewne foty, niestety nie mam warunków ani na budowę ani na robienie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Działaj Rafał. Jakieś ciekawe malowanie czy standard Olive Drab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Listopada 2014 Autor Share Napisano 1 Listopada 2014 Olive drab na modulacji i dosc mocne brudzenie, obic duzo nie planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Listopada 2014 Autor Share Napisano 9 Listopada 2014 Przygotowany do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Modelik bardzo fajny, tylko te plastkowe osłony reflektorów trochę grube :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Listopada 2014 Autor Share Napisano 9 Listopada 2014 Modelik bardzo fajny, tylko te plastkowe osłony reflektorów trochę grube :P Plastikowe za grube, a z blaszki są za cienkie. Wolę masywniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 (edytowane) Mnie metalowe kupę nerwów kosztowały. Następnym razem też chyba pójdę w plastik. Maluj go. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Eee, wcale nie tak trudno złożyć fototrawione osłony, ja swoje na ołówku wyginałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Podkład gotowy, farby już zakupione, czekam tylko na nowy aerograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Chaos black? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Listopada 2014 Autor Share Napisano 11 Listopada 2014 Chaos black? Tak jest Tak popaczyłem, nie ma szpar. Nie wiem co mi się dzieje z aparatem nie mogę zrobić porządnych zdjęć ciągle dużo ziarna którego nawet na fotoszopie nie mogę usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 A nie myślałeś, Rafale, o zastąpieniu plastikowych osłonek reflektorów i świateł na blaszki- nawet z zoomu Eduarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Listopada 2014 Autor Share Napisano 11 Listopada 2014 Blaszki są moim zdaniem za cienkie, dziwnie to wygląda. Blachy wykorzystuję tylko tam gdzie na prawdę jest wielka potrzeba. Nie jestem chorowity na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Takie grube to znów nie było, moim zdaniem lepiej grubość tego elementu w skali oddają blaszki ale jak kto woli :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Listopada 2014 Autor Share Napisano 11 Listopada 2014 Rozmowa rozgorzała No ja jednak wolę plastikowe i takie zostają. Coraz bardziej mi się zaczynają podobać te brzydale, chyba następnym modelem będzie sexton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Dość prowizoryczne miejsce do malowania ale daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Dawaj zdjęcia modelu. Ważne że jest gdzie malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Dawaj zdjęcia modelu. Ważne że jest gdzie malować. Dokładnie tak Pierwsza część bazy gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 I ładnie. To Vallejo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Listopada 2014 Autor Share Napisano 16 Listopada 2014 I ładnie. To Vallejo? Wszystko vallejo Urozmaicenie kolorków zrobione: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Jak zwykle kawał pięknej roboty Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Listopada 2014 Autor Share Napisano 17 Listopada 2014 Dzięki Takie teksty motywują do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Świetny CM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Listopada 2014 Autor Share Napisano 17 Listopada 2014 Dziękuję bardzo Baza modulacja i detal gotowy, czas na sido i zabawy olejami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Działaj Rafał, zanosi się na ładnego Shermana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi