Serek Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Jak na 4 model w życiu to nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr 30 Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 REWELACJA SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 dla mnie BOMBA naprawdę chylę czoło!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Piękna robota - nic tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 robi wrażenie! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Października 2007 Super Moderator Share Napisano 28 Października 2007 Piękna maszyna Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 28 Października 2007 Autor Share Napisano 28 Października 2007 Dzięki, fajnie, że wam się podoba, zawsze jakaś większa motywacja do budowy nastęngo modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Czwarty model powiadasz? Kurde ... zazdroszczę Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Dobra robota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 29 Października 2007 Autor Share Napisano 29 Października 2007 Czwarty model powiadasz? Kurde ... zazdroszczę Ci. Nom to mój 4 model jaki wykonałem w karierze, nie licząc jakiegoś badziewnego samolociku sklejanego jakimś hermolem kiedy miałem z 7 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 O widzę, że ukończyłeś już ten model I widzę, że już zdobyłeś puchar Wyróżnienie w pełni zasłużone, model prezentuje się fantastycznie. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 30 Października 2007 Autor Share Napisano 30 Października 2007 Dziękuje, pucharek to nie za model, ale muszę się pochwalić bo 1 miejsce w Lublnie było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Pogratulowac zdobytych jużnagród tym modelem. A sam model naprawde jest super. Myśle by ttakiego jednego Amiaka sobie kupić bo im więcej oglondam relacji tego akurat modelu tym większą mam chrapke na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 gratuluje wyróznień za ten model niestety dla mnie takie coś jest nieosiągalne glownie ze wzgledów finasowych bo takie szczegółowe i duze modele kosztuja cieżkie pieniądze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 2 Listopada 2007 Autor Share Napisano 2 Listopada 2007 Dziękuje , no żeczywiście taki model troszkę kosztuje ja znalazłem go tylko w jednym sklepie w Polsce za nie małą kwotę ( http://www.modelcentrum.sote.pl/go/_info/?id=10814 ), a tak szczerze mówiąc, to też bym go pewnie nigdy w życiu nie kupił, ale trafiła się okazja więc za 220 zł trzeba było brać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Ładny Czym malowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 Dzięki, lakierem samochodowym biały połysk chyba 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Naprawdę spoko model , mi się bardzo podoba jak na 4 model jest naprawdę fajnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Tylko pozazdrościć ja sklejam drugi model i mi zabardzo nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi