Skocz do zawartości

Peterbilt Wrecker 1:25 Revell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak na 4 model w życiu to nie jest tak źle

1a470a7fc0eb8c69.jpg

5876ae3ed810437f.jpg

2341fc9bb0b281e5.jpg

5187646dd4472494.jpg

03c9093ab92d9bd0.jpg

20ba8fb2d1ed25aa.jpg

cba962ec7a2901a9.jpg

2d39c8563d36ae64.jpg

1f288ff76e2b81c6.jpg

3b7d606c74ec54ac.jpg

29e5d19b386efe85.jpg

3e7641ffa60a4f4a.jpg

Napisano

robi wrażenie! Brawo

Napisano

Dzięki, fajnie, że wam się podoba, zawsze jakaś większa motywacja do budowy nastęngo modelu

Napisano
Czwarty model powiadasz? Kurde ... zazdroszczę Ci.

Nom to mój 4 model jaki wykonałem w karierze, nie licząc jakiegoś badziewnego samolociku sklejanego jakimś hermolem kiedy miałem z 7 lat .

Napisano

O widzę, że ukończyłeś już ten model I widzę, że już zdobyłeś puchar Wyróżnienie w pełni zasłużone, model prezentuje się fantastycznie. Brawo!

Napisano

Dziękuje, pucharek to nie za model, ale muszę się pochwalić bo 1 miejsce w Lublnie było :P

Napisano

Pogratulowac zdobytych jużnagród tym modelem. A sam model naprawde jest super. Myśle by ttakiego jednego Amiaka sobie kupić bo im więcej oglondam relacji tego akurat modelu tym większą mam chrapke na niego.

Napisano

gratuluje wyróznień za ten model niestety dla mnie takie coś jest nieosiągalne glownie ze wzgledów finasowych bo takie szczegółowe i duze modele kosztuja cieżkie pieniądze :(

Napisano

Dziękuje , no żeczywiście taki model troszkę kosztuje ja znalazłem go tylko w jednym sklepie w Polsce za nie małą kwotę ( http://www.modelcentrum.sote.pl/go/_info/?id=10814 ), a tak szczerze mówiąc, to też bym go pewnie nigdy w życiu nie kupił, ale trafiła się okazja więc za 220 zł trzeba było brać .

• 1 month later...
Napisano

Dzięki, lakierem samochodowym biały połysk chyba 900.

• 2 months later...