Alex976 Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Takiego zrobię w przerwie od czegoś większego. Kokpit już gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Otwierasz przedział silnika, czy poskładany będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Witam. Dośc ciekawy system połączenia skrzydła z kadłubem. Jak pasowanie w tym miejscu? W zestawie jest silnik w miarę przyzwoity czy będzie pokaźnie wzbogacany przez ciebie? No i jakie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex976 Napisano 3 Listopada 2014 Autor Share Napisano 3 Listopada 2014 Otwierasz przedział silnika, czy poskładany będzie? Jak widać. Witam. Dośc ciekawy system połączenia skrzydła z kadłubem. Jak pasowanie w tym miejscu? W zestawie jest silnik w miarę przyzwoity czy będzie pokaźnie wzbogacany przez ciebie? No i jakie malowanie? Składa się jak klocki lego. Malowanie z box artu, z czerwonym nosem. Góra tak jakby pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex976 Napisano 4 Listopada 2014 Autor Share Napisano 4 Listopada 2014 Dzisiaj działałem dalej. Ciemny szary mi nie pasował, więc przemalowałem go na nieco jaśniejszy. Ponadto wcześniej był niewielki odkurz, teraz go zniwelowałem. Pomalowałem też nos. No i wyszedł Rudolf czerwononosy renifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Weryfikowales jakos, czy ten schemat jest poprawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Na wp.scn.ru jest kilka schematów tego malowania a wszystkie różne Swoją drogą, sama Zvezda walnęła babola w instrukcji, po każe malować czerwone pole wzdłuż linii prostej na tylnej dolnej krawędzi, choć na pudełku widać, że powinna (?) ona być namalowana wzdłuż trzech łuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Masz mikele racje, dlatego pytam, sam nie mam dostepu do sensownych wiarygodnych zrodel, a schemacik jest bardzo ciekawy. Np. co do schematu Rogowoia raczej dalem sie przekonac, ze zvezda trafnie przyjela dwa skosne biale pasy na ogonie, ale juz obwodka gwiazd na kadlubie byla raczej srebrna a nie biala. http://sovietwarplanes.com/board/index.php?topic=1642.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex976 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Share Napisano 5 Listopada 2014 Wypłowiłem nos, bo miał zbyt intensywny kolor. No i pomalowałem spód. Czeka mnie jeszcze kilka poprawek czysto technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi