Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Po dość długim czasie Stug został ukończony. Pewnie jakieś babole są, ale jest to na chwilę obecną jeden z dwóch pojazdów który dojrzał do galerii. Podstawki nie planuję z braku miejsca. Zdjęcia czytelne dzięki pomocy Grześka Wanata . Wykorzystane materiały to anteny RB, gąsienice fruilmodel, malowany farbami lifecolor i vallejo. Brudzenie Mig i Ak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Anteny, anteny, anteny..... Model zacny! Sam takiego lepię i zlepić z braku czasu nie mogę. Ilość i jakość brudzenia to rzecz gustu. Osobiście nie lubię upapranych mocno modeli. Twój pojazd należy do tych nielubianych przeze mnie. Nawaliłeś tyle tego towaru, że detale modelu zniknęły. Pierwsze zdjęcie wygląda tak jakby to był model w skali 1:72. W metalowych gąskach przetarłeś grzebienie, ale zębów już nie. Lornetę nożycową wyposażyłeś w niebieskie soczewki, wizjer kierowcy i dowódcy też, ale o głównym peryskopie zapomniałeś. Poza tym model jest OK i podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Anteny będą prostowane, peryskop jakoś umknął ale to do uzupełnienia. Zęby faktycznie moja wina ale też się da dopracować. A że brudas straszny to takie założenie bod podstawkę miało być ale na nią okazało się, że nie mam miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Kolejny mocno upaćkany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Anten do galerii jednak nie wyprostowałeś. MOdel mi się podoba, ale zapasowe koła trochę za czyste w porównaniu do reszt zakurzonego pojazdu. Kolor zapasowych gasienic trochę za jadny mi się wydaje - dorzyć trochę ciemniejszego brązu dla zróżnicowania koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Lewa gąsienica coś mocno zwisa. Stugus elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi