RH Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 ] Kończąc model Phantoma .:trzasnąłem sobie dla rozrywki jeszcze ,żywiczną P-7 O modelu nie będę pisał bo już wszystko o nim na forach powiedziano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Fajny model i jeden z moich ulubionych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Z kalką to producent dał rady Wzmacniałeś jakoś podwozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 22 Listopada 2014 Autor Share Napisano 22 Listopada 2014 Nic nie robiłem . Zmieniłem tylko na taśmy stalowe te naciągi od amortyzatorów .Pi ich przyklejeniu całość jest jako tako wzmocniona i usztywniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Dzieki za odpowiedz. Nie zanosi sie na inna siodemke w 48, wiec swoja trzymam na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 24 Listopada 2014 Share Napisano 24 Listopada 2014 Piękny model, podoba się! Brak mu tylko literki L na spodzie lewego płata i nr. seryjnego. Ale i tak świetne wykonanie całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Listopada 2014 Autor Share Napisano 24 Listopada 2014 Piękny model, podoba się! Brak mu tylko literki L na spodzie lewego płata i nr. seryjnego. Ale i tak świetne wykonanie całości. Wiem ,widziałem na orginalnych zdjęciach .Niestety producent nie wydrukował tej literki ani cyfry.Zresztą w schemacie malowania też tego nie uwzględnił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi