RH Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 ] Kończąc model Phantoma .:trzasnąłem sobie dla rozrywki jeszcze ,żywiczną P-7 O modelu nie będę pisał bo już wszystko o nim na forach powiedziano . Cytuj
Sławekb Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 Fajny model i jeden z moich ulubionych... Cytuj
manas Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 Z kalką to producent dał rady Wzmacniałeś jakoś podwozie? Cytuj
RH Napisano 22 Listopada 2014 Autor Napisano 22 Listopada 2014 Nic nie robiłem . Zmieniłem tylko na taśmy stalowe te naciągi od amortyzatorów .Pi ich przyklejeniu całość jest jako tako wzmocniona i usztywniona Cytuj
manas Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 Dzieki za odpowiedz. Nie zanosi sie na inna siodemke w 48, wiec swoja trzymam na lepsze czasy. Cytuj
LarwaKraft Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Piękny model, podoba się! Brak mu tylko literki L na spodzie lewego płata i nr. seryjnego. Ale i tak świetne wykonanie całości. Cytuj
RH Napisano 24 Listopada 2014 Autor Napisano 24 Listopada 2014 Piękny model, podoba się! Brak mu tylko literki L na spodzie lewego płata i nr. seryjnego. Ale i tak świetne wykonanie całości. Wiem ,widziałem na orginalnych zdjęciach .Niestety producent nie wydrukował tej literki ani cyfry.Zresztą w schemacie malowania też tego nie uwzględnił . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi