Robert7454 Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Witam mam dzis pytanie czy jak pujde do zwyklego budowlanca i kupie rozcienczalnik do akryli to moge nim rozcienczac farbki akrylowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Witam mam dzis pytanie czy jak pujde do zwyklego budowlanca i kupie rozcienczalnik do akryli to moge nim rozcienczac farbki akrylowe ? Nie. Przetestowałem. Mam do dzisiaj te 1/2 litra do niczego nieprzydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Ja używam, ale do czyszczenia pędzli i do rozcieńczania podkładu od Tamki. …Ponieważ wypowiedź inicjatora wątku nie grzeszy starannością, proszę podaj dokładnie o jakim rozcieńczalniku piszesz. Mam nadzieję, że ta wiedza mi się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Pujść się raczej nie da. Do akryli wystarczy woda destylowana. Na twoje pytania jest odrębny temat w odpowiednim dziale - "Jak to zrobić i jak pokazać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi