bartek33365 Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Hmmm Model chyba mało znany za to producent jak najbardziej - RPM. Oczywiście z okropnej jakości produktów. Dlaczego więc wybrałem ten model? Wybrałem go gdyż mi się spodobał. Składało mi się go nawet nieźle, pomijając walkę z przesunięciami i dziurami. Model tradycyjnie malowany farba mi Vallejo. Renówka na pace pochodzi z FtF i składało się ją o wiele lepiej Do budowy podstawki użyłem pierwszy raz sztucznej wody i jestem zadowolony z rezultatu. Most jest to kawałek styroduru który był tak uformowany, a wystarczyło dorobić murek i wyryć cegiełki(most dzięki Fazzowi). Pomyślałem sobie, że i ja chce mieć takie zdjęcie. Cytuj
plastikk Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Lubię To...burty paki robiłeś ''od nowa''? Cytuj
bartek33365 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Napisano 19 Grudnia 2014 Nie , przerobiłem zestawowe. Cytuj
bartek33365 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Napisano 3 Stycznia 2015 Powiem tak, różnie. Raz dobrze, raz nie. Na pewno przeszkadzają w tym przesunięcia formy, ale da się przeżyć. Cytuj
erolo2000 Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Podoba mi się . Na drugiej podstawce lepiej się prezentuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi