kabatmix Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Nie wiem co napisać...może trzeba lufy karabinów podlać bo więdną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 Figurki prosto z pudełka w tych woreczkach strunowych lekko się przygięły. Co do karabinów są z miękkiego plastiku, ale sama figurka jest nieco twardsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Liczyłem że w zestawie pojawi się jakiś rozmaitszy sprzęt (uzbrojenie) a tutaj tylko minimalna podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Nie dziwne ze kampania wrzesniowa została przegrana bo strzelcy wg FtF przed nogi sobie strzelali ;-) osobiscie czekam jednak na obsługę Boforsa Wz.36... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabatmix Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 widzę że nie wyglądają najgorzej trzeba będzie jedynie wymienić karabiny, na żywicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Te dwie podstawki są z zestawu?? Ja mam trzy i w żadnym ich nie ma PS. zauważyliście, że te figurki są wykonane inaczej niż poprzednie i wlewka jest tylko jedna, w podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 jakoś nie jestem przekonany do tych figurek ale z obowiązku kupiłem jeden zestaw. niemniej jednak na zdjęciach wyglądają nieco lepiej niż niemiaszki. ps wciąż czekam na artylerzystów do wz.36 ...pewnie jeszcze poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 jakoś nie jestem przekonany do tych figurek ale z obowiązku kupiłem jeden zestaw.niemniej jednak na zdjęciach wyglądają nieco lepiej niż niemiaszki. ps wciąż czekam na artylerzystów do wz.36 ...pewnie jeszcze poczekam... A nie chciałbyś przerobić? Tych dwóch od KM'a się moim zdaniem nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 kiedyś Adam vel skala72 wklejał zdjęcia chłopaków od boforsa to się nieco przypaliłem na ich zakup.Jak wiadomo samego Boforsa już skleiłem tylko mu teraz obsługi brak. idę zajrzeć do pudełka piechociarzy....już po wigilii więc obejrzę prezent ,który sobie sam kupiłem. Przynajmniej nie będzie to chybiony prezent jak kolejna para skarpet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 25 Grudnia 2014 Share Napisano 25 Grudnia 2014 Eh... niemiaszki lepsze w wykonaniu ftfa... bez ramek dalk bo ramki przepalili i nowe figurki z nich robili pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Zwróć uwagę, że figurki maja tylko jedno miejsce "mocowania" na ramce (podstawka), moim zdaniem zostały wykonane w innej "technologii" niż poprzednie zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 ale są one gorszej jakości niż niemiecka piechota. Wszystko jest zamazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rachet Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Jaki klej nadaje się do montażu karabinów, moździerzy czy chociażby żołnierzy do podstawek? Ani modelarski Tamiya ani kropelka tego nie klei :/ Przynajmniej z niemiecką piechotą próbowałem i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 WAMOD (z pędzelkiem), rozpuszcza (delikatnie) plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rachet Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Dzięki. A używałeś własnie do tych figurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Tak, bo były przerabiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rachet Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Dzięki za radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 skala72 a możesz wrzucić zdjęcia przerobionych figur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Nie, już pokazywałem (forum/FB), na żywo można zobaczyć również na witrynie sklepowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi