Messer Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Witam, Mogę śmiało rzec " udało się jeszcze w tym roku " Model revella, nowsza edycja, produkowana na USA a więc i jakość plastiku nieco lepsza - w porównaniu do europejskich wydań z tamtych lat. Model malowany farbami Vallejo, drewno własnego pomysłu namalowane - to nie kalkomania. Lakier bezbarwny firmy CarSystem, polerowany pastami Tamiya. W silniku dodałem okablowanie, a sam model zyskał nowe felgi z nisko-profilowymi oponami. Zrezygnowałem z chromu na rzecz matowego aluminium - ot taka odskocznia. Ogółem model znośny, najgorszym elementem jest oszklenie, które słabo pasuje. Dużym plusem tego modelu jest bardzo ładnie zdetalizowany silnik w standardzie. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2014 Przedziwny to samochód :-) ale wykonanie pierwsza klasa! Świeci się jak w salonie! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Genialnie zrobiony lakier, świetny spas, niespotykana koncepcja na model, dobre detale, wszystko robione z głową i nieprzesadzone. Tak.. typowo jak na Messera . Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Jak zawsze-- doskonałe wykonanie, pomysł na malowanie, po prostu malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi