Tomasz1985 Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Jaka gradacja papieru będzie odpowiednia przy sklejaniu modelu? Prosze o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Witam, podłączę się pod pytanie. Mianowicie czy te wodne to są jakieś konkretne papiery ścierne? Kupiłem w OBI 1200 ale pan nie wiedział czy to wodny czy nie. Jak go stosować z wodą ( przepraszam, za głupie pytanie ) ? Czy go po prostu zmoczyć i na model ? Dzięki. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Dzięki wielkie za odpowiedź. Obi mam bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Kupiłem w OBI 1200 ale pan nie wiedział czy to wodny czy nie. Jak na odwrocie pisze aqua to wodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Zmoczyć i na model. Obsługi w OBI jest nic nie warta. W Castoramie dużo lepsza. W której Castoramie? Jeszcze takiej nie znalazłem ... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1985 Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2015 W Casto nie było takich o wysokiej gradacji. Zapytałam znajomego lakiernia samochodowego i dał namiar na sklep. Zakupiłem 400, 600, 800, 1000 i 1200...w ofercie mieli też 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi