Jurras Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Witam wszystkich modelarzy właśnie skończyłem swój nowy model i chce go pokazac. Pozdrawiam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 4 Listopada 2007 Kurcze piękny model. Super wykonany. Odemnie duże piwo A czy możesz wykonać jeszcze szczegółowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 4 Listopada 2007 Autor Share Napisano 4 Listopada 2007 Jutro coś wrzucę, muszę jeszcze pomalowac napis Scania przykleic antenę od CB i ukryc gdzieś baterie i włącznik od świateł mijania i drogowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr 30 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 SUPER wykonanie DUZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Spoko model ale coś kabina jest za wysoko i powstała szpara nie wiedzieć czemu. Kolego a możesz powiedzieć czy jak skleiłeś wnętrze i cała kabinę to wnętrze weszło Ci do kabiny czy zostawiłeś jedna ścianę kabiny nie wklejoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Gratuluje tegomodelu-wspaniałe wykonanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 5 Listopada 2007 Autor Share Napisano 5 Listopada 2007 Kabina leży sobie swobodnie na silniku nie założyłem jeszcze bolczyków mocujących stąd ta szpara , co do sklejenia kabiny to malowałem całośc bez przedniej ściany , póżniej wkleiłem przód z szybami i następnego dnia spotkał mnie szok !!!!!!! środek - częśc pasażerska nie mieści się w kabinie , przeszkadzają boczne tapicerki drzwiowe mało tego częśc dachowa musi byc wklejona odzielnie a dopiero póżniej częśc dolna z siedzeniami ale jakoś opanowałem sytuację , najwięcej problemu sprawiło mi ustawienie właśnie kabiny bo jakoś zle patrzyła względem podwozia ale skróciłem trochę mocowanie zderzaka i wszystko wróciło do normy . To już moja czwarta Scania i wydaje mi się , że zawsze były z tym problemy a w innych markach kabina pięknie pasowała na zaczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Bardzo fajny czysto zbudowany.... z czego zrobiłeś te kalki na burtach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 5 Listopada 2007 Autor Share Napisano 5 Listopada 2007 Napisy na plandece zrobiła mi firma reklamowa na specjalnej foli , projekt zrobiłem sam , zawiozłem i za 30 minut miałem gotowe łącznie z tablicami rejestracyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Bardzo czysto żłorzony model. Widać że napewno przy budowie nigdzie się nieśpieszyłeś zbytnio. Czy napisy na naczepie to nadruk na jakiejs foli czy wycinane techniką ploterową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Miłosz było zobaczyć post w górę że napisał że zawiózł do firmy reklamowej i zrobili mu na specjalnej foli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grex Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Bardzo ładnie wykonany model.Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Piękna ta skakanka bardzo ładnie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2008 Dzięki, mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 WOW jaki ładny model odemnie wielki + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 O kurde, ładna Scania Jezeli kolego mozna to prosze o jakies inne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Kurde jaki model piwko dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Człowieku po co odkopujesz stare tematy???? Czy ty naprawde nie możesz spojrzec na date ostatniego posta..... Jest w lewym górnym rogu na ułatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Kurde jaki model piwko dla ciebie Nie za młody na piwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Spoko , nie za młody . Pierwszy model ciągnika sklejałem jakieś 20 lat temu... pozdrawiam wszystkich modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Spoko , nie za młody . Pierwszy model ciągnika sklejałem jakieś 20 lat temu... pozdrawiam wszystkich modelarzy. Hehe , nie o Ciebie mi chodziło , o tego co stawia , bo zazwyczaj jak sie komus stawia to samemu też sie konsumuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Spoko , nie za młody . Pierwszy model ciągnika sklejałem jakieś 20 lat temu... pozdrawiam wszystkich modelarzy. Hehe , nie o Ciebie mi chodziło , o tego co stawia , bo zazwyczaj jak sie komus stawia to samemu też sie konsumuje :P Jak ja bym miał wypić te wszystkie piwa, co mi postawiono na forach i co ja postawiłem, to chyba bym przez rok na bani chodził Sory za OT, ale jest piątek, piwo w dłoni, a mi właśnie wskoczyła 34-ta wiosna na kark Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 No to 1000 lat , a nie wygladasz na 34 :P SORY ZA OFF TOPIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Jurras ładna Scania, tylko wiesz co mógłbyś jeszcze zrobić ten napis scania na przodzie, pomalować na jakiś kąkretny kolorek ( proponuję czarny lub srebny metalik ), tak to w porzadku jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Wojtku napis zrobiłem na czarno, jest O.K, a tak na marginesie , czy spotkaliście się z modelem Scani 113 solówka z plandeką Italeri . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi