fojer1 Napisano 23 Marca 2006 Autor Share Napisano 23 Marca 2006 Tak, o tych śladach na dachu. To są resztki kleju z taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 24 Marca 2006 Share Napisano 24 Marca 2006 oj znam ja trudy walki z oklejaniem. Ale fojer masz tego czerwonego arsenału. Złapałem sie na tym ze jak jade autem w miescie to ogladam sie za kazdym autkiem strazackim, dzis mi nawet wpadł fajny MAN w oczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 27 Marca 2006 Autor Share Napisano 27 Marca 2006 Tak wygląda po uratowaniu, czego się dało i pomalowaniu pędzlem jeszcze raz Stwierdziłem, że nic lepszego już z tego nie będzie, więc kończę koguta i tak wygląda po pierwszej przymiarce: Tu jeszcze bez szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 29 Marca 2006 Autor Share Napisano 29 Marca 2006 Trochę, ale tylko trochę lepsze fotki padło mi coś w systemie i nie chodzi mi mój najlepszy program do obróbki zdjęć, dlatego piszę, że są trochę lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 12 Lipca 2006 Autor Share Napisano 12 Lipca 2006 Golf jest już skończony dostał piękne kalkomanie i wyjechał na sesje zdjęciową w plener bo ładną pogodę mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 P: W jakim samochodzie jest najcieplej? O: W golfie (strażackim to już w ogóle) Mimo, że krzyżacki to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 P: W jakim samochodzie jest najcieplej?O: W golfie (strażackim to już w ogóle) Taka ładna pogoda a Ty w golfie chcesz chodzić Mi też się podoba golfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Fajny model Podoba mi się ten golfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Dziękuje wam za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 A co się porobiło z malowaniem na przejściu przedniej szyny i bocznej lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Mamy widzę tu kolejny strażacki wozik i to naprawdę bardzo ładnie wykonany DUUUŻY PLUS! Ale chyba za wcześnie oderwałeś taśmę maskującą przy malowaniu uszczelek (przednia i tylna szyba) bo mi się właśnie taki sam efekt robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 No mnie sie podoba i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi