Eskimos Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Witam. Model budowany prosto z pudla. wzkazowki na nastepny raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Ładnie, czysto sklejony. Do tego przykurzony z umiarem wiec plusik Czym go malowałeś? Akryle? oleje? I czym brudziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Bardzo ładny. Szczególnie brudzenie mi się podoba. Line można było wymienić bo te Tamkowe sznurki słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Bardo ładny tylko ta antena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eskimos Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2015 Dzieki koledzy. Tak ta antenna nie wesoła. Wygła się w ciagu przeprowadzki z jednego konca kraja do drugiego. Ale nawet prosta, to wygląda coś nie całkiem. Model był malowany Tamiya - Dessert Yellow i Vallejo Dark grey - chyba. Nie jestem teraz pewny. Model zbódowany jakieś cztery late temu. Brudzenie to pamiętam... olej koloru "burnt sienna" i Tamiyowski rozcienciony buff pryskany z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Ładny podoba się. Tylko niektóre zdjęcia wydają się jak by nie ostre lub wyostrzone tylko na najbliższy punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Bardzo fajny. W pierwszej chwili myślałem, ze to mój - mam takiego tylko w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi