Gość Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Oto mój ostatni model. Jest to YF-22 firmy Testors w skali 1:32. Pierwszy wash z prawdziwego zdarzenia, pierwsze oświetlenie modelu , pierwszy raz tak dużo od podstaw...oświetlenia nie widać,nie mam warunków teraz do tego. Będą zdjęcia jak skończę podstawkę (może jutro). Jak na razie jest to co poniżej. Miłego oglądania i krytykowania Wiem że pilot ma twarz ...eee...dziwną...w dodatku ciemniejszą od nosa w dół.Powiedzmy ,że podczas lotu miał gogle ale maski nie i się opalił Ale wygląd tego modelu z pilotem tak mi się podoba że nie chcę go zdejmować. W dodatku krzywo przykleiłem AMRAAM-a. Wiem też że YF-22 nigdy nie latał z pełnym uzbrojeniem ale nie mogłem zrobić go tylko z jednym sidewinderem i AMRAAM-em. Wiem też że muszę poprawić HUD-a bo wyszedł biednie.Relacja tutaj Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Model fajny ale ten facet psuje nieco efekt Twojej pięknej pracy. Jakoś ta figurka mi nie pasuje do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 5 Listopada 2007 Super model. Wykonanie też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 A, wlasnie! O najwazniejszym zapomnialem. Wez no go pokaz z wlaczonym oswietleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 I hamulec otwórz :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Oto dalsze zdjęcia. Po raz kolejny nie mogłem się dogadać z diodą w kabinie(zresztą z żadną oprócz grzbietowej nie mogłem) :( chyba już się nie uda z kabinową. W każdym razie reszta świeci a hamulec jest otwarty Nie mam już siły na walkę z kabiną. Po rozpoławianiu skrzydeł ,sprawdzaniu kabli i klejeniu od nowa mam dość zostawiam YF-22 taki jak jest...czuję spory niedosyt ale trudno...następnym razem będzie lepiej (chyba...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 ładny... szkoda że niektóre zdjęcie nieostre... za duży szum i całe piękno modelu idzie w diabły..no chyba że chciałeś ukryć szczegóły.. no i przyczepiłbym sie jeszcze do rakiet - wyraźnie widać linie podziału z formy Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 (edytowane) Fakt...szum jest straszny ale nie chciałem niczego ukrywać. Po prostu mój aparat nie lubi zdjęć bez lampy a z lampą nie widać oświetlenia. A co do rakiet to się zgadzam...zaraz postaram się dorobić bardziej ostre fotki. W tym momencie ładuję aparat tak więc za jakieś 2-3 godziny będą fotki Edytowane 7 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 7 Listopada 2007 Troszkę zmniejsz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Fajnie wyglada ze wychylonymi sterami wysokosci. One tez sa ruchome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Też. tak samo jak kabina i hamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 jawkers Troszkę zmniejsz zdjęcia Przyłączam się do tej sugestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 tu jest album z mniejszymi zdjęciami YF_22 http://wacek80.fotosik.pl/albumy/306848.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi