erolo2000 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witam Waszmościów Kolejny karzeł w tym roku skończony. 147 części , metalowa lufa (zestawowa została złamana - mały wypadek przy pracy) .. + 19 godzin dłubania.Malowany pędzlami. Przydział pojazdu :Pz.Art.Rgt. 116 - 5 Pz.Div. To by było na tyle w tym temacie Następny w kolejce do "roboty" Sd.Kfz.9 Famo od Revella . Dzięki za luknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 W niektórych miejscach drżała ręką przy malowaniu kamo - szczególnie z przodu, ale generalnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2015 No to się cieszę, dzięki za opinie "Maestro" . No trochę drżała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Ja sie dalej dziwie jak ty tak fajnie malujesz , jakieś kosmiczne pędzle czy jak ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2015 jakieś kosmiczne pędzle czy jak ?Pzdr Generalnie wszystko pochodzi od wielkiego wybuchu ;) Osobiście nie wyglądają mi na kosmiczne może tylko lekko styrane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Wiesz co wywal te fotki na dłoni, bo psuje to odbiór całości. Robisz zdjęcie modelu na białym tle i to całkiem wystarczy. Model ładnie wykonany, chociaż ja bym jeszcze spróbował bardziej rozmyć te kolory kamo. Ale to już przy następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 fajny ale jak byś zaczął stosować filtry to byłby o wiele fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2015 fajny ale jak byś zaczął stosować filtry to byłby o wiele fajniejszy Wiesz co wywal te fotki na dłoni, bo psuje to odbiór całości. Robisz zdjęcie modelu na białym tle i to całkiem wystarczy. Model ładnie wykonany, chociaż ja bym jeszcze spróbował bardziej rozmyć te kolory kamo. Ale to już przy następnym modelu. Fotka na ręce - w miarę dokładne pokazanie wnętrza modelu praktycznie face to face z "szybą i światłem"..inaczej burty wszystko wewnatrz mi cieniują i widać "ciemność" jeno .Próbowałem robić pod małym kątem kładąc model bokiem ,ale i tak zacieniona góra modelu wychodzi...No może z tym filtrem spróbuję muszę potrenować. Nie chce tez przeginac z tym blaknieciem , bo byla by duza roznica wygladu z pozostalymi w rodzinie...W sumie z niemcow to mi juz tylko 2 modele w camo zostaly do zrobienie (z 10 planowanych), a potem Polscy Pancerniacy - to zastuje te filtry w tks-ach...Generalnie model przed moim "filtrowaniem - brudzeniem" tak się prezentował (dużo ostrzejsze kolory camo jak porównać z efektem końcowym) przed: po: P.S. Dzięki za "positive comments" Waszmosciowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 ja spróbowałem i już bez filtru nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi