kapral Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 Również w 1:48 taki upolowany Tygrysek Cytuj
Arni44 Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Witam, modelik wyszedł spoko ,czyżby dostał "kopa w zadek" coś tam odstaje Mirku to jest ten zakupiony w Katowicach a gdzie figuranty? pozd.arni Cytuj
kapral Napisano 1 Lutego 2015 Autor Napisano 1 Lutego 2015 Witaj Arni. Istotnie to ten z Katowic . Na figurantów się nie zdecydowałem, bo "poszedłem w farby" jako bardziej potrzebne. Jak słusznie zauważyłeś "coś go użarło pod ogonem" i tak się biedaczek ostał gdzieś w polu . Cytuj
Seb Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Tygrys Cariusa, który wygląda jakby ktoś na niego narobił przez sitko 2 koła za dużo Kolejny raz napiszę, strasznie nie równe są Twoje prace. Wstawiasz nawet niezłą dioramkę pustynną, a za chwile taki koszmarek. Pzdr Cytuj
tomek14147 Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Pomysł fajny, ale brudzenie zupełnie do mnie nie przemawia, zdecydowanie za dużo. No i odwrotnie wkleiłeś jarzmo armaty. Cytuj
kapral Napisano 1 Lutego 2015 Autor Napisano 1 Lutego 2015 Hello. Panowie, co do jarzma, zgoda. Moja pomyłka , jak ja tego nie zauważyłem Spróbuję coś z tym zrobić. Natomiast co do brudzenie to pozwolę się nie zgodzić. Pamiętajcie, że ten pojazd stoi unieruchomiony bliżej nie określony czas i to co Seb uważa za ...... (spuśćmy zasłonę milczenia) to po prostu rdza która pojawiła się w miejscach poprzednio "mocno uczęszczanych", zatem wytartych z farby. Poziom zabrudzenia (zardzewienia) zatem wcale nie wydaje mi się nadmierny. A tak na marginesie, nie wiem czy uwierzycie, ale jest to moja PIERWSZA ( ) niemiecka pancerka i chyba ostatnia. I nie to żeby mi się nie podobała, ale to temat na kiedy indziej Cytuj
kapral Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Poprawka - jarzmo obrócone Sorki za kolor, ale to tak na szybko bez balansu bieli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi