kapral Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Również w 1:48 taki upolowany Tygrysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Witam, modelik wyszedł spoko ,czyżby dostał "kopa w zadek" coś tam odstaje Mirku to jest ten zakupiony w Katowicach a gdzie figuranty? pozd.arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Witaj Arni. Istotnie to ten z Katowic . Na figurantów się nie zdecydowałem, bo "poszedłem w farby" jako bardziej potrzebne. Jak słusznie zauważyłeś "coś go użarło pod ogonem" i tak się biedaczek ostał gdzieś w polu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Tygrys Cariusa, który wygląda jakby ktoś na niego narobił przez sitko 2 koła za dużo Kolejny raz napiszę, strasznie nie równe są Twoje prace. Wstawiasz nawet niezłą dioramkę pustynną, a za chwile taki koszmarek. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Pomysł fajny, ale brudzenie zupełnie do mnie nie przemawia, zdecydowanie za dużo. No i odwrotnie wkleiłeś jarzmo armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Hello. Panowie, co do jarzma, zgoda. Moja pomyłka , jak ja tego nie zauważyłem Spróbuję coś z tym zrobić. Natomiast co do brudzenie to pozwolę się nie zgodzić. Pamiętajcie, że ten pojazd stoi unieruchomiony bliżej nie określony czas i to co Seb uważa za ...... (spuśćmy zasłonę milczenia) to po prostu rdza która pojawiła się w miejscach poprzednio "mocno uczęszczanych", zatem wytartych z farby. Poziom zabrudzenia (zardzewienia) zatem wcale nie wydaje mi się nadmierny. A tak na marginesie, nie wiem czy uwierzycie, ale jest to moja PIERWSZA ( ) niemiecka pancerka i chyba ostatnia. I nie to żeby mi się nie podobała, ale to temat na kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Poprawka - jarzmo obrócone Sorki za kolor, ale to tak na szybko bez balansu bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Niezły ! Podoba mi sie Twa wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi