Hamman Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 Daz: twoje Humvee i inne pojazdy wojskowe też wyglądają super. Oprócz tej ciężarówki mam jeszcze w zbiorach jedną osobówkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 Pomalowałem ostatnie elementy od podwozia i po złożeniu (nie sklejeniu) prezentują się one tak: w między czasie powstaje też wnętrze kabiny ale zdjęcia będą później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Marca 2015 Super Moderator Share Napisano 8 Marca 2015 Witam. Model nabiera kształtów. Jaki to jest dokładnie nr. koloru i z jakiej firmy? Pozdrawiam jawkers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 kolor to: Tamiya 85092 TS-92 Metallic Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Niebanalny ten kolorek, podoba mi sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubapmi Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Kolor jest mega ! Nie mogę się doczekać gdy Scania będzie już skończona i jak będzie cała wyglądać w tym kolorze. Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 sam się tego nie mogę doczekać, no ale do tego jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Fajny kolor, ciekawe czy coś takiego jest ala żółty, bo szukam na następny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 9 Marca 2015 Autor Share Napisano 9 Marca 2015 z tamiyi metalicznego żółtego nie widziałem, jest jakiś yellow chrome ale jak on wygląda w rzeczywistości to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Zawsze można przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Fajny kolor, ciekawe czy coś takiego jest ala żółty, bo szukam na następny projekt. Sprawdz sobie palete kolorow Aprilii, maja kilka fajnych odcieni zoltego. Kiedys mialem "chrapke" na "Aprilia Honeycomb", ale cena za litr mnie odstraszyla . Niemniej jednak jak masz jakis dobry sklep z farbami motocyklowymi/samochodowymi to przejzyj ich oferte, moze znajdziesz cos dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 10 Marca 2015 Autor Share Napisano 10 Marca 2015 a czy wiecie może czy gdzieś można dostać kalkomanie do ciężarówek oraz do naczep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 a czy wiecie może czy gdzieś można dostać kalkomanie do ciężarówek oraz do naczep ? Posiadam trochę kalkomanii na zestawy ami i australijskie, jak by co to wal na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Hamman, kolor mega!! jak by takie cudo zobaczyć na ulicy, robiło by wrażenie Czym malujesz? Bo jeśli to jest pędzel to będę z dużym szoku PS. Fiacik super, jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Marca 2015 Autor Share Napisano 13 Marca 2015 Podkład i kolor główny to spray reszta malowana pedzlami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 powiedziałbym że aerograf super Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Marca 2015 Autor Share Napisano 13 Marca 2015 aerografu nie posiadam i chyba szybko się go nie dorobię a pędzlem i sprayem całkiem dobrze mi się maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 a czy wiecie może czy gdzieś można dostać kalkomanie do ciężarówek oraz do naczep ? Jeśli trzeba zrobić jakieś nietypowe to proszę o maila lub PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 25 Marca 2015 Autor Share Napisano 25 Marca 2015 Kilka dni nie było aktualizacji ze względu na brak czasu. Teraz kilka fotek: Kabina w środku. Zrezygnowałem z górnego łóżka, zamiast tego jest jest coś a'la plakat. małe przymiarki budy do podwozia: i inna niż zestawowa rejestracja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Wszystko fajnie ale... Kolor wydaje się być źle nałożony, widać plamy, jak by był źle warstwami nanoszony. No i kabiną nie sklejona do malowania.... Możesz mieć duuzy problem z czystym sklejeniem kabiny, kabine skleja się przed pomalowaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 26 Marca 2015 Autor Share Napisano 26 Marca 2015 kolor wyszedł jakoś dziwnie na zdjęciach, to pewnie wina oświetlenia na żywo wygląda bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Porcja fotek z małą aktualizacją Niektóre elementy nie są ze sobą jeszcze sklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Niesamowicie schludnie sklejony model, dobr robota. Jedynie co bym tu poprawil, dodal to uszczelki w przednich kloszach i uszczelki w szybach - to by postawilo kropke nad i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2015 miło że się podoba dotychczasowy efekt prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2015 A tu mała przymiarka Scanii do naczepy do końca jeszcze dużo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi