Tomasz1985 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Zabrałem sie za sklejenie modelu M1 A1 Abrams. Jest to model firmy Revell i jest to bardzo ciemny wtrysk. Maluje pędzlami i farbkami Pactra. Jak mam pomalowac częśći, żeby farba dobrze je pokryła?? Ile dolać wody do farby, żeby nie była zbyt rzadka?? Prosze o pomoc. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Masakra jakaś CZYTAĆ LUDZIE CZYTAĆ TO NIE BOLI. Masz wyżej przyklejony temat Dekalog malowania pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 I niech mi ktoś kiedyś powie, że się czepiam... wpis w Google męczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Czepiasz się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Czepiasz się! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi