skala72 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Na jednym ze schematów zachowały się aż dwa numerki (choć nie sprawdzałem czy zgadzały się z ramką), więc zapewne tak to miało wyglądać. Swoją drogą szkoda, że wydawca nie publikuje takiej wersji elektronicznej przy wszystkich modelach, bo dużo łatwiej mi się składa z tego, niż z wersji na pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Gdzie są nieśmiertelne klej i wykałaczka...??! A tak na poważnie... Ładny model im wyszedł. Kupiłem go wczoraj w Empiku. I gdybym tam przypadkiem nie zaszedł to nawet bym nie wiedział że wydali kolejny numer. Na Facebook`u cisza. Zamieścili tylko posta o "reedycji" jednego z poprzednich numerów... A o wydaniu kolejnego już chyba zapomnieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Kleju i wykałaczki nie dodają już od kilkunastu numerów W sumie dobrze bo pojemniczki z klejem nie były szczelne i po tygodniu klej nadawał się do kosza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Chociaż wykałaczkę mogli zostawić...:P A jeszcze odn numeracji... Rzeczywiście producent powinien ja zamieszczać chociażby na rysunkach montażowych z tyłu pudełka. Model niby nie ma oszałamiającej liczby części ale skoro ramki są ponumerowane to i instrukcja tego by wymagała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Trza napisać do producenta, że wykałaczka powinna być dołączana do zestawu. Bez "magicznej" wykałaczki model praktycznie jest nie do złożenia i trzeba posiłkować się własnymi, które nie maja takiej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Wykałaczka w tej serii jest czymś w rodzaju "symbolu". Tak samo jak W modelach Tamki ich logo z dwiema gwiazdkami czy Magic Tracki w Dragonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi