DarkWing Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Mój pierwszy model od Hasegawy i już wiem, że na pewno nie ostatni. Wypraski bardzo dobrej jakości, szczegółowość dużo większa niż u Tamiyi. Model sklejony bez jakichkolwiek dodatków i ulepszeń. Przedstawiam Hondę RS250RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Podniosłeś kolego poprzeczkę bardzo wysoko. Wg mnie to jest zawodowo wykonane Piszesz, że Hasegawa lepsza od Tamki? No proszę, kto by pomyślał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Od kilku dni podziwiam Twój piękny model. Nie wypowiadałem się od razu, bo nie chciałem być zawsze pierwszy. Widać jednak, że jak na modelu nie ma rdzy błota i innego syfu, nie jest oderwane koło, a przynajmniej błotnik - to, niestety, nie wzbudza on większego zainteresowania. Ale nie zrażaj się. Ja zawsze będę podziwiał Twoje prace. I jeszcze jedno drobne pytanie. Jak wyglądało klejenie kalek w tym modelu? Pytam, bo przed chwilą skończyłem suzuki z Tamiyi. I byłby to całkiem fajny motorek, gdyby nie tragiczne kalki. Tak sztywne, że 90 % wszystkich zagięć popękało pomimo stosowania SETa i SOLa. Trochę mnie to zraziło do modeli Tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Dziękuję za pochwałę modelu i za "wierność" Kalki tutaj to była bajka.... Moczenie ok 20 sek. i schodziły bez najmniejszych oporów. Dość miękkie i nie rozpadały się pod wpływem SOL'a. Po prostu IDEAŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Lutego 2015 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2015 Przepiekny! I chciałbym jeszcze dodać, że fakturę/kolor opony to po prostu robisz genialnie! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi