erolo2000 Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Witajcie po małej przerwie Waszmościowie . Kolejny germaniec w tym roku skończony. Model 156 części 17 godzin dłubaninki - z pudła(malunki - pędzle). Przydział 11 Pz Div - Ruski front "Wjasma" X 1941. Zdjęcia modelu gotowego. w sztucznym świetle , Sorry za tło , ale coś tam widać . Z roboty: przed "złożeniem do kupy" Model po malowaniu ,kalkach i obiciach przed weatheringiem "góry" - za dnia Gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Lutego 2015 Autor Share Napisano 12 Lutego 2015 Fotki w świetle " dziennym " : To by było na tyle ...w tym temacie. Kolej na kończenie Jagpanther- a early z zimmeritem od Dragona - będzie gotowy w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Bardzo ładny model! U mnie taki sam czeka na zrobienie, ale na razie weny do niego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Lutego 2015 Autor Share Napisano 12 Lutego 2015 Dzięki ! No u mnie to ta Wena yest i to spora . Ten był 105 skończony ,no tylko "czas ciągle goni nas" - ale trzymam się planu i "ciągle do przodu" aż do zapełnienia regału - jest miejsce jeszcze na 35 - 72kowiczów. Mistrzowskie one tam nie są ,ale radują mnie : Plan na ten Rok To co zostalo z germańców I w dalszej kolejnosci Box-y do tematu Polscy Pancerni 1939-45 łącznie z PW - będę musiał dokupić jeszcze 3-4 modele ,ale na razie styknie - jest co robić przez 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Pięknie wyszedł. ..subtelnie przybrudzony. Duży plus za skalę. Jak budujesz swoje modele kończysz jeden i zaczynasz nastepny? Pytam bo ja moje buduję wszystkie na raz tzn. Dziś podłubie przy jednym nastepnego dnia przy innym. Większość będzie w kamuflażu NATO zostawię sobie malowanie na koniec. Wszystkie będą współczesne głównie niemieckie i amerykańskie. Mam ich rozpoczęte ponad 30ści...jeszcze raz fajny pojazd i super kolekcja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Miło ,że sie podoba kolego. Ja generalnie robię jeden po drugim - malowanie już w trakcie klejenia koła-gąsienice choćby - to przed dodaniem nadbudowy. Zdarza sie ,że mam 2 modele rozgrzebane naraz. Rekord to 4 w trakcie - raz się zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Bardzo fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Nie jest zły, ale przydałyby się dwie rzeczy - suchy pędzel na siedzeniach i trochę zdewastowana paka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Bardzo fajny Krakusie Pakę rzeczywiście można było trochę zdewastować lub zagracić. Jeśli lecisz zgodnie z planem to teraz "3" Ataca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Dodatki no fakt by się przydały to fakt - troszkę sie ja zagraci, trzeba jakieś fanty dokupić ale na razie za dużo klasy poszło w plastik . Zgadza się teraz III J z zimówkami od Attacka ,ale obecnie kończę przeróbkę Jagdpanthery - no dostałem od brata diecasta z Dragona jeszcze pod choinkę , szkoda było go tak odstawić na półkę bez przeróbki . Start z "Attackiem" za 2 tygodnie. Jutro wrzucę fotki Jagdpanthery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Podoba mi się, można go pomylić ze skalą 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Dzięki ! - odnosnie tej pomyłki skali - to już komplement od Kolegi-mistrza. Czyli źle nie jest , średni poziom już osiągnąłem, ..ale te fanty do niego to dokupię kiedyś . Dzieki za pozytywny odbiór - staram sie jak umiem najlepiej , sporo modelików kleję ,ale też staram się trzymać poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi