elvin101 Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Witam, jestem studentem Architektury Wnętrz. W tym roku robię dyplom poświęcony aranżacji wnętrz pociągu Pendolino. Od półtora tygodnia jestem zlewany przez PKP Intercity w sprawie nadesłania mi jego planów. Mam naprawdę wielką prośbę do Was - jeżeli ktoś jest w posiadaniu nawet planów podglądowych prosiłbym o ich nadesłanie do mnie albo jak ktoś się orientuje gdzie indziej mogę ich szukać proszę o kontakt. Moj email: elvin.mazur@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Pytać PKP o plany, to tak jak pytać użytkownika lokalu o dokumentację projektową? O ile mi się wydaje, to prościej pisać do producenta Pendolino - chyba Fiat Ferroviaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Fiat Ferroviaria został przejęty przez francuskiego Alstoma więc to bardziej tam.. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturo Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Producent też oleje. Trzeba wykazać się inicjatywą i dogadać, by np. na tory postojowe się dostać i robić fotki i pomiary. Albo na stacjach, gdzie dłużej stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Fiat Ferroviaria został przejęty przez francuskiego Alstoma więc to bardziej tam.. Pozdr. A. a nie odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi