sabatms Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Jakiej firmy model wybrać najlepiej A-10 oraz Harrier 1:48 ? Bo ceny też różne. Szykowałem się do Tamki ale poproszę o podpowiedzi. Oprócz samego modelu będzie troszkę dodatków . Co zamierzam: kokpit Aires + blachy Edka. Poproszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarek Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Harrier FRS.1 i FA.2 z Kinetic'a, Wszystkie GR.5, 7, 9 Hasegawa/Revell. GR.1 Monogram po "przerezaniu". FRS.1 i GR.3 z Airfiksa - nawet nie zaglądaj. FRS.1 z Tamiki to nie ta epoka, może 25 lat temu był wcale względny teraz to katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 A-10A to do wyboru Hobby Boss (moim zdaniem najlepszy model tej maszyny w skali 1:48) albo Italeri (ponoć też całkiem niezły). A-10C to w tej chwili zdaje się tylko Italeri. Przy czym tak naprawdę to model ten nie ma wiele wspólnego z wersją C maszyny (m.in. kabina jest po prostu z wersji A, a to największa wizualnie różnica pomiędzy tymi wersjami samolotu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 23 Lutego 2015 Autor Share Napisano 23 Lutego 2015 a ad Harriera to co ewentualnie i jakie najlepiej dodatki do hobby-bossa najlepiej dobrać aby bez sensu kasy nie wydawać ? SOLO help mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Tu niewiele pomogę, bo nie robiłem jeszcze tego A-10. Na pewno zawsze warto kupić blaszki do kabiny, można pomyśleć o wnękach podwozia, można pomyśleć o żywicznym fotelu albo i całej kabinie. Tych dodatków jest multum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi