sabatms Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 Jakiej firmy model wybrać najlepiej A-10 oraz Harrier 1:48 ? Bo ceny też różne. Szykowałem się do Tamki ale poproszę o podpowiedzi. Oprócz samego modelu będzie troszkę dodatków . Co zamierzam: kokpit Aires + blachy Edka. Poproszę o pomoc. Cytuj
Cezarek Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 Harrier FRS.1 i FA.2 z Kinetic'a, Wszystkie GR.5, 7, 9 Hasegawa/Revell. GR.1 Monogram po "przerezaniu". FRS.1 i GR.3 z Airfiksa - nawet nie zaglądaj. FRS.1 z Tamiki to nie ta epoka, może 25 lat temu był wcale względny teraz to katastrofa. Cytuj
Solo Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 A-10A to do wyboru Hobby Boss (moim zdaniem najlepszy model tej maszyny w skali 1:48) albo Italeri (ponoć też całkiem niezły). A-10C to w tej chwili zdaje się tylko Italeri. Przy czym tak naprawdę to model ten nie ma wiele wspólnego z wersją C maszyny (m.in. kabina jest po prostu z wersji A, a to największa wizualnie różnica pomiędzy tymi wersjami samolotu). Cytuj
sabatms Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 a ad Harriera to co ewentualnie i jakie najlepiej dodatki do hobby-bossa najlepiej dobrać aby bez sensu kasy nie wydawać ? SOLO help mi Cytuj
Solo Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Tu niewiele pomogę, bo nie robiłem jeszcze tego A-10. Na pewno zawsze warto kupić blaszki do kabiny, można pomyśleć o wnękach podwozia, można pomyśleć o żywicznym fotelu albo i całej kabinie. Tych dodatków jest multum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi