Keisyzrk Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Super wyszedł, choć w zbliżeniach mi ta olejna farba razi po oczach to na widoku ogólnym wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Podoba mi się widać dbałość o każdy detal, brudzenie i obicia, w mojej skromnej opinii wykonane w idealnych proporcjach i ilości. Przyjemnie się ogląda takie prace. Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Marca 2015 Share Napisano 5 Marca 2015 Dodaję do zakładek, jako dobry wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Jaram się piękny model i gratulacje za ekspolatację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi