Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skończyłem taką oto dioramkę. Jest to model z UM na podstawce vacu T.M. Diorama - "Stanowisko obserwatora artylerii Stare Osieczno".

DSCF4197.JPG

DSCF4198.JPG

DSCF4189.JPG

DSCF4190.JPG

DSCF4191.JPG

DSCF4192.JPG

DSCF4193.JPG

DSCF4194.JPG

DSCF4195.JPG

DSCF4199.JPG

DSCF4200.JPG

DSCF4201.JPG

DSCF4202.JPG

DSCF4203.JPG

Napisano

Fajny. Fajnie zbudowany. I fajne zdjęcia.

Napisano

Dzięki za dobre słowa , choć sam widzę jeszcze niedoróbki, ale te poprawię przy następnym projekcie.

Napisano

Scenka ciekawa. Czy to czerwone na czołgu to ma być pył ceglany po rozbiciu muru? No i przydąłoby się troszkę nad ostrością ostatnich fotek popracować.

Napisano
Scenka ciekawa. Czy to czerwone na czołgu to ma być pył ceglany po rozbiciu muru? No i przydąłoby się troszkę nad ostrością ostatnich fotek popracować.

No masz rację fotki robione na szybko nie są rewelacyjne. To "czerwone" to i pył i rdza wypalonego wozu. W zamyśle maszyna stoi na świeżym powietrzu kilkadziesiąt dni przynajmniej. No i w oryginale nie jest czerwone

Napisano

Ogólny efekt bardzo mi się podoba. Natomiast wóz który był w walce raczej nie miał by dodatkowych zbiorników paliwa na pancerzu. Na tylnym pancerzu to świece dymne? Znasz jakieś zdjęcie T-34-76 z nimi? Na frontowych wozach nawet z armatą 85 to rzadkość.

Napisano

Widziałem już na FB, ale wypada i tu coś napisać. Bardzo fajny projekt.

Co prawda plany na ten rok już zaklepane, ale może też gdzieś wcisnę teciaka.

Napisano
Ogólny efekt bardzo mi się podoba. Natomiast wóz który był w walce raczej nie miał by dodatkowych zbiorników paliwa na pancerzu. Na tylnym pancerzu to świece dymne? Znasz jakieś zdjęcie T-34-76 z nimi? Na frontowych wozach nawet z armatą 85 to rzadkość.

Dzięki za dobre słowo. Wg wstępnej idei wóz wlazł na minę, nie w boju. Co do świec, to niestety możesz mieć rację. Jakoś przyznam szczególnie nie przemyślałem tego zagadnienia.

Widziałem już na FB, ale wypada i tu coś napisać. Bardzo fajny projekt.

Co prawda plany na ten rok już zaklepane, ale może też gdzieś wcisnę teciaka.

Teciaka zawsze warto w plany wcisnąć

• 2 weeks later...