JARD Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Skończyłem taką oto dioramkę. Jest to model z UM na podstawce vacu T.M. Diorama - "Stanowisko obserwatora artylerii Stare Osieczno". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Fajny. Fajnie zbudowany. I fajne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 28 Lutego 2015 Autor Share Napisano 28 Lutego 2015 Dzięki spiton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Fajny teciak, dioramka też ładna. Podoba mi sie napis na murku, realistycznie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 1 Marca 2015 Autor Share Napisano 1 Marca 2015 Dzięki za dobre słowa , choć sam widzę jeszcze niedoróbki, ale te poprawię przy następnym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 A można prosić o zdjęcia prezentujące dioramę w całości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 1 Marca 2015 Autor Share Napisano 1 Marca 2015 da się zrobić, tylko muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 2 Marca 2015 Autor Share Napisano 2 Marca 2015 Tu trochę fotek "z daleka". teraz widać "rozmach " winietki Sorki za "balans bieli". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Fajny pomysl I super wykonanie . Podwojne gratulacje ze wzgledu na skale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Scenka ciekawa. Czy to czerwone na czołgu to ma być pył ceglany po rozbiciu muru? No i przydąłoby się troszkę nad ostrością ostatnich fotek popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 3 Marca 2015 Autor Share Napisano 3 Marca 2015 Scenka ciekawa. Czy to czerwone na czołgu to ma być pył ceglany po rozbiciu muru? No i przydąłoby się troszkę nad ostrością ostatnich fotek popracować. No masz rację fotki robione na szybko nie są rewelacyjne. To "czerwone" to i pył i rdza wypalonego wozu. W zamyśle maszyna stoi na świeżym powietrzu kilkadziesiąt dni przynajmniej. No i w oryginale nie jest czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Ogólny efekt bardzo mi się podoba. Natomiast wóz który był w walce raczej nie miał by dodatkowych zbiorników paliwa na pancerzu. Na tylnym pancerzu to świece dymne? Znasz jakieś zdjęcie T-34-76 z nimi? Na frontowych wozach nawet z armatą 85 to rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Widziałem już na FB, ale wypada i tu coś napisać. Bardzo fajny projekt. Co prawda plany na ten rok już zaklepane, ale może też gdzieś wcisnę teciaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 14 Marca 2015 Autor Share Napisano 14 Marca 2015 Ogólny efekt bardzo mi się podoba. Natomiast wóz który był w walce raczej nie miał by dodatkowych zbiorników paliwa na pancerzu. Na tylnym pancerzu to świece dymne? Znasz jakieś zdjęcie T-34-76 z nimi? Na frontowych wozach nawet z armatą 85 to rzadkość. Dzięki za dobre słowo. Wg wstępnej idei wóz wlazł na minę, nie w boju. Co do świec, to niestety możesz mieć rację. Jakoś przyznam szczególnie nie przemyślałem tego zagadnienia. Widziałem już na FB, ale wypada i tu coś napisać. Bardzo fajny projekt. Co prawda plany na ten rok już zaklepane, ale może też gdzieś wcisnę teciaka. Teciaka zawsze warto w plany wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Fajna scenka, drzewka (robione z korzeni ?) troszkę mało realistyczne ale ogólnie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi