waldemar54321 Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Po długiej przerwie od modelarstwa (narodziny dziecka) wcześniej samochody , po odkurzeniu szafy w padł mi w ręce model Haller 1/150 Amerigo Vespucci, i moje pytanie , czy ktoś ewentualnie już pracował nad tym modelem. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Witam Po zakończeniu La Reale de France mam zamiar zabrać się za Amerigo Vespucci lub USS Constitution. Na 1-szym miejscu jest jednak Amerigo Vespucci. Tak więc startuj z budową a ja najwyżej do Ciebie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemar54321 Napisano 4 Marca 2015 Autor Share Napisano 4 Marca 2015 No to start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemar54321 Napisano 4 Marca 2015 Autor Share Napisano 4 Marca 2015 Widzę, Ze łatwo nie będzie. Przydała by się jakaś relacja z budowy, przeglądam tematy ale nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 ... Przydała by się jakaś relacja z budowy....no właśnie będzie ! powodzenia w budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi