gulus Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Patrząc po obrazkach, to jest fajnie, mi osobiście podoba się zarówno sklejenie jak i "sponiewieranie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Bardzo fajnie sponiewierales mundur/pancerz scouta. O to wlasnie chodzilo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Listopada 2007 Autor Share Napisano 25 Listopada 2007 Wielkie dzieki jestem zaskoczony poniewaz generalnie bardziej w moim mniemaniu wyszedl mi skuter. Teraz walcze z Slave 1 Boba Fetty (jak na razie szlifuje wydechy silnikow, masa roboty), czekam takze na materialy pomocnicze ktore zamowilem ( 2 ksiazki z przekrojami roznych maszyn z GW). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi