stakor1 Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 A tym razem model, który zrobiłem już jakiś czas temu, na dodatek daawno temu założyłem warsztat tu na MW ale się on jakoś urwał... ;P Model AH-64 1/72 firmy ACADEMY z blaszkami PARTa oraz żywicznymi silnikami z CMK. Najwięcej kłopotu mi sprawiły dyspensory na wylotach powietrza składane z blaszek PARTa.... ale wyglądają o niebo lepiej niż oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Przepiekny, bardzo mi sie podoba. Gratuluję wykonania i cierpliwości z tymi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 11 Marca 2015 Autor Share Napisano 11 Marca 2015 Dzięki, cieszę się że się podoba. No trochę zabawy było z dodatkami, wzrok już nie ten, ale bardzo przyjuemny model i z części PARTa pasowały bez problemu . Większy kłopot był z kalkami... ale z pomoca mocnego płynu bilmodelmaker udało się i kalki w miare dobrze położyć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Marca 2015 Share Napisano 12 Marca 2015 Apacz jeszcze fajniejszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Na Apacha zawsze z przyjemnością patrza szczególnie na takiego pootwieranego, duży plus za waloryzację, bardzo mi się podoba. Gratuluję wykonania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Jak tak patrzę na tą bestyjkę, to mnie nachodzi apetyt Świetny model i masa pracy Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 13 Marca 2015 Autor Share Napisano 13 Marca 2015 Dzięki, dzięki No to do dzieła! Teraz do apaczów w 72 tyle dobra wszelakiego choćby z armycasta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 mam nabyłem i planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Hej a zdradzisz jak udało się Tobie zrobić otwarta kabinę? Mam na myśli rozcięcie Przezroczystej części kabiny,próbuję tego na złocie modelarskim z masrecraftu ale pojawiły się pęknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi