Marcinkedziak Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Witam ! Kilka fotek końcowych modelu KW-1 wraz z tankistami. Figurki malowałem pierwszy raz. Trochę trudności sprawiło mi pomalowanie twarzy i nie są one do końca takie jak być powinny. Czołg też nie do końca jest wg. mnie udany. Problem z gąskami i ich posklejanie już na kołach. Ale ogólnie to fajna zabawa !!! Pozdrawiam Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Cześć. Dobrze, że widzisz zwoje niedociągnięcia. Moim zdanie bardzo dobrze to wróży na przyszłość. Figurki to nie jest prosta sprawa. Fajnie wyglądają na pojazdach i zdecydowanie ożywiają podstawki jednak moim zdaniem nie należny ich wstawiać za wszelką cenę. Wydaje mi się, że mój odbiór tego KW był by lepszy bez załogantów. Dlatego wrzuć ich do jakiegoś zmywacza i pomaluj jeszcze raz stosując mniej farby i jakąś technikę choćby suchy pędzel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Zgadzam sie z Markuzem w kwestii figurek - poćwicz z nimi jeszcze trochę, dużo jest na necie tutoriali figurkowych. Sam model bardzo przyzwoity i widać, ze testujesz różne techniki - dobry kierunek i czekam na kolejne prace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Moja opinia podobna do kolegów, a od siebie dodam jeszcze że trochę nad zdjęciami musisz popracować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts