xychu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Z pewną nieśmiałością przedstawiam swój pierwszy model, który mam odwagę na forum pokazać. Oglądając fotki kolegów na forum to mój model to żadna rewelacja, niemniej chyba wstydu nie ma. Z samym modelem miałem mnóstwo problemów (głównie przy maskowaniu i zdejmowaniu maskowania). Niemniej jakoś dobrnąłem z nim do końca Planuję jeszcze dorobić załogantów i jakąś podstawkę, ale póki co... Jakość zdjęć też nie jest rewelacyjna, ale nie jest też chyba tak źle Użyte farby: Pactra + Gunze + Tamiya Podkład Mr. Hobby 1000 Wash olejny (Brąz Van Dyke) z farbek dla artystów wymieszany z White Spirit Sidolux + Lakier mat Pactry + Pigmenty do błota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 mnie się podoba. przyjemnie zabłocony,niezbyt nachalnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucek Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Fajnie podobają mi się wydechy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Niezły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Bardzo ładny model i błocenie gratki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xychu Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 Dziekuje za cieple przyjecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Mnie alurat błoto i obicia tutaj nie przekonują. Reszta bardzo udana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts