xychu Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Z pewną nieśmiałością przedstawiam swój pierwszy model, który mam odwagę na forum pokazać. Oglądając fotki kolegów na forum to mój model to żadna rewelacja, niemniej chyba wstydu nie ma. Z samym modelem miałem mnóstwo problemów (głównie przy maskowaniu i zdejmowaniu maskowania). Niemniej jakoś dobrnąłem z nim do końca Planuję jeszcze dorobić załogantów i jakąś podstawkę, ale póki co... Jakość zdjęć też nie jest rewelacyjna, ale nie jest też chyba tak źle Użyte farby: Pactra + Gunze + Tamiya Podkład Mr. Hobby 1000 Wash olejny (Brąz Van Dyke) z farbek dla artystów wymieszany z White Spirit Sidolux + Lakier mat Pactry + Pigmenty do błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 mnie się podoba. przyjemnie zabłocony,niezbyt nachalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Fajnie podobają mi się wydechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Bardzo ładny model i błocenie gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 15 Marca 2015 Autor Share Napisano 15 Marca 2015 Dziekuje za cieple przyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Mnie alurat błoto i obicia tutaj nie przekonują. Reszta bardzo udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi