xychu Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 Z pewną nieśmiałością przedstawiam swój pierwszy model, który mam odwagę na forum pokazać. Oglądając fotki kolegów na forum to mój model to żadna rewelacja, niemniej chyba wstydu nie ma. Z samym modelem miałem mnóstwo problemów (głównie przy maskowaniu i zdejmowaniu maskowania). Niemniej jakoś dobrnąłem z nim do końca Planuję jeszcze dorobić załogantów i jakąś podstawkę, ale póki co... Jakość zdjęć też nie jest rewelacyjna, ale nie jest też chyba tak źle Użyte farby: Pactra + Gunze + Tamiya Podkład Mr. Hobby 1000 Wash olejny (Brąz Van Dyke) z farbek dla artystów wymieszany z White Spirit Sidolux + Lakier mat Pactry + Pigmenty do błota Cytuj
Piotr_P Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 mnie się podoba. przyjemnie zabłocony,niezbyt nachalnie. Cytuj
Stojkovic Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Mnie alurat błoto i obicia tutaj nie przekonują. Reszta bardzo udana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi