kodi Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Witam. Mała galeria starej naczepy. Dużo szlifowania, maskowania i stare problematyczne kalkomanie. Mimo wszystko jestem zadowolony z efektu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bardzo ładnie Ci wyszła!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 teraz tak patrze i masz na gorze źle palowane światła ,na jednym pomarańczowy jest na zewnątrz a na drugim wewnątrz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 teraz tak patrze i masz na gorze źle palowane światła ,na jednym pomarańczowy jest na zewnątrz a na drugim wewnątrz... Masz dobre oko:) Zobaczyłem to już na zdjęciach, będzie chwila to poprawię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Bardzo fajnie i czyściutko wykonany model. Gratulacje Mnie trochę drażni "sterylność" i podwozie: dziwnie jednokolorowe. Ale może to wynikać z mojej niewiedzy: truck'i to nie moja bajka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Bardzo fajnie rażą trochę jedynie te plastikowe opony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Niestety z oponami nic się nieda zrobić, trzeba by zastosować nowe komplety. Taki urok starych modeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Niestety z oponami nic się nieda zrobić, trzeba by zastosować nowe komplety. Taki urok starych modeli. Troszkę przesadzasz Można próbować malowania np. XF-85. Potem ew. satynowy clear, wash ......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Można próbować malowania np. XF-85. Potem ew. satynowy clear, wash ......... Jak poznam te trudne wyrazy, dodam jeszcze trudniejsze to będą opony jak malowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 ...ależ to wielkie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Ogólnie model łatwy, lekki i przyjemny w budowie, jedyne co trzeba pamiętać to żeby dobrze za szpachlować łączenia na beczce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Można próbować malowania np. XF-85. Potem ew. satynowy clear, wash ......... Jak poznam te trudne wyrazy, dodam jeszcze trudniejsze to będą opony jak malowane Tak właśnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts