kodi Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Witam. Mała galeria starej naczepy. Dużo szlifowania, maskowania i stare problematyczne kalkomanie. Mimo wszystko jestem zadowolony z efektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Bardzo ładnie Ci wyszła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 teraz tak patrze i masz na gorze źle palowane światła ,na jednym pomarańczowy jest na zewnątrz a na drugim wewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 26 Marca 2015 Autor Share Napisano 26 Marca 2015 teraz tak patrze i masz na gorze źle palowane światła ,na jednym pomarańczowy jest na zewnątrz a na drugim wewnątrz... Masz dobre oko:) Zobaczyłem to już na zdjęciach, będzie chwila to poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Bardzo fajnie i czyściutko wykonany model. Gratulacje Mnie trochę drażni "sterylność" i podwozie: dziwnie jednokolorowe. Ale może to wynikać z mojej niewiedzy: truck'i to nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Bardzo fajnie rażą trochę jedynie te plastikowe opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 27 Marca 2015 Autor Share Napisano 27 Marca 2015 Niestety z oponami nic się nieda zrobić, trzeba by zastosować nowe komplety. Taki urok starych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Niestety z oponami nic się nieda zrobić, trzeba by zastosować nowe komplety. Taki urok starych modeli. Troszkę przesadzasz Można próbować malowania np. XF-85. Potem ew. satynowy clear, wash ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 27 Marca 2015 Autor Share Napisano 27 Marca 2015 Można próbować malowania np. XF-85. Potem ew. satynowy clear, wash ......... Jak poznam te trudne wyrazy, dodam jeszcze trudniejsze to będą opony jak malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 ...ależ to wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Ogólnie model łatwy, lekki i przyjemny w budowie, jedyne co trzeba pamiętać to żeby dobrze za szpachlować łączenia na beczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Można próbować malowania np. XF-85. Potem ew. satynowy clear, wash ......... Jak poznam te trudne wyrazy, dodam jeszcze trudniejsze to będą opony jak malowane Tak właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi