Marek Ziętek Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Model Trumpetera w skali 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Masz szczęście, że się głupio nie pytasz "I co sądzicie?" bo bym Ci coś powiedział ;) Git model mam nadzieje, że do zobaczenia będzie w Katowicach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 13 Listopada 2007 Autor Share Napisano 13 Listopada 2007 Chyba dowiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 W moich zachwytach nad Twoimi tankami zapomniałem o jednym. Świetne fotki !!! To miedzy innymi dzięki nim Twoje modele wyglądają prawie jak 35. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_ Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Odgrzebuję, jako, że jestem w trakcie robienia KW-1 z Tamki 1/35 i niestety jak przy wanience robiłem wszystko powoli, to niestety z wierzyczką się trochę pospieszyłem(i po co mi to?) i zrobiłem pewien błąd przyklejając ekrany. Jak znam życie nie obędzie się bez szpachli i szlifu. Czy mógłbyś mi pokazać u Ciebie górną część wieżyczki w jakimś powiększeniu? Chodzi mi o przejście ekrany-góra wieżyczki, jest równe, czy tam ma być jakiś schodek? W EasternFront1 z Kagero nie mam żadnego fajnego zdjęcia.. :| A model b.fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Bardzo ładnie wykonany, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Witam! Model - normal: . Realistyczne brudzenie i bez presady naniesione ślady eksploatacji . Podobają mi się szczególnie takie jak twoje mini podstawki nadające kontekst brudom i równocześnie model świetnie się na nich prezentuje . Model "zpudlony" czy wzbogacany jakimiś dodatkami Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Bardzo ladna praca, brakuje mi tylko figurki. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 Model z pudełka jedynie wymienilem lufe i blice reflektora nawiercilem i wkleiłem plekse . A za opinie wielkie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 i blice reflektora nawiercilem i wkleiłem plekse . Taki maly detal a robi wrazenie 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Ten model jest w 1/35 a nie w 1/72 kolega się pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Robie tylko 1/72 i to jest 1/72. Imek na pomoc bo Twój ziomal mi nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Jaki ja jestem jego ziomal co? na model to lepszy od 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 A taki jesteś dla niego ziomal ,bo Imek równierz pochodzi z Lublina i mieszka tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Jednym słowem: GIT !!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi