Coppercat Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) To moja pierwsza galeria, więc proszę o wyrozumiałość przy ocenie zdjęć. Model to jedna z czterech wersji MB SLR McLaren, jaka powstała w ramach warsztatu: MB_SLR Bez zbędnych wstępów - fotki: Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Widzę, że fotki nie bardzo się podobają Może te wzbudzą jakieś zainteresowanie: Mam nadzieję, że te fotki bardziej Wam się spodobają Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
RapToWny Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 Fotki z drugiego postu dużo, dużo lepsze . Śledziłemw arsztat więc nic nowego nie napiszę. Model ekstra, detale są świetne. NAjbardziej podbają mi się te małe siateczki, "siłowniki", malutkie kalkomanie. Dużo by wymieniać . Cytuj
Hamman Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 Na masce jest jakąś dziura ? Poza tym fajny Cytuj
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Napisano 8 Kwietnia 2015 Na masce jest jakąś dziura ? Poza tym fajny Dziura, to może przesada, ale małe wgniecenie jest i zaprzeczyć się nie da Mały wypadek przy polerce ....... Może kiedyś się zmobilizuję do naprawy tego babola. Cytuj
kjp_a_man Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 … ale małe wgniecenie jest … To takie urealnienie do maszyny, „nówka sztuka, a niemiec płakał kiedy sprzedawał”. Cytuj
Hamman Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 No fakt, trochę przesadziłem pisząc o "dziurze" , a autko mi się podoba. Cytuj
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Napisano 8 Kwietnia 2015 .... ciach .... „nówka sztuka, a niemiec płakał kiedy sprzedawał”. Niemiec to płacze do tej pory, bo nie wie, gdzie się jego SLR podział, co go zaparkował pod Aldikiem A on postał chwilę w mojej "dziupli",potem pojechał do Bytomia, potem do Koszęcina, a potem dostał te śmieszne blachy i .......... już. Stoi w Świętym Mieście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi