Coppercat Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) To moja pierwsza galeria, więc proszę o wyrozumiałość przy ocenie zdjęć. Model to jedna z czterech wersji MB SLR McLaren, jaka powstała w ramach warsztatu: MB_SLR Bez zbędnych wstępów - fotki: Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Widzę, że fotki nie bardzo się podobają Może te wzbudzą jakieś zainteresowanie: Mam nadzieję, że te fotki bardziej Wam się spodobają Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Fotki z drugiego postu dużo, dużo lepsze . Śledziłemw arsztat więc nic nowego nie napiszę. Model ekstra, detale są świetne. NAjbardziej podbają mi się te małe siateczki, "siłowniki", malutkie kalkomanie. Dużo by wymieniać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Na masce jest jakąś dziura ? Poza tym fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Na masce jest jakąś dziura ? Poza tym fajny Dziura, to może przesada, ale małe wgniecenie jest i zaprzeczyć się nie da Mały wypadek przy polerce ....... Może kiedyś się zmobilizuję do naprawy tego babola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 … ale małe wgniecenie jest … To takie urealnienie do maszyny, „nówka sztuka, a niemiec płakał kiedy sprzedawał”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 No fakt, trochę przesadziłem pisząc o "dziurze" , a autko mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 .... ciach .... „nówka sztuka, a niemiec płakał kiedy sprzedawał”. Niemiec to płacze do tej pory, bo nie wie, gdzie się jego SLR podział, co go zaparkował pod Aldikiem A on postał chwilę w mojej "dziupli",potem pojechał do Bytomia, potem do Koszęcina, a potem dostał te śmieszne blachy i .......... już. Stoi w Świętym Mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Lipca 2017 Autor Share Napisano 23 Lipca 2017 Linki do fotek zaktualizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi