bartek33365 Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Matura, maturą, ale nie można cały czas książkami żyć. Jako iż zazwyczaj robię samoloty tak czasem dla fun-u zrobię coś innego. Tym razem wybór padł na wyżej wymieniony model od Dragona. Model składało mi się przyjemnie, jedynie miałem problem ze składaniem Magic-track-ów. Malowany farbkami Vallejo oraz używałem chemii od Ak To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Model wydaje sie byc fajny, ale to takie biedne, szare malenstwo zdecydowanie wymaga figurki. Co do samego modelu km pomalowany na kolor pojazdu, chyba nie powinno tak byc, do tego jeszcze cos mi te swiatla jakos dziwnie wygladaja i podwozie cos rdzawe sie wydaje, jakis pigment na zbicie tej rdzy by sie przydal, a co do samego brudzenia przy tym stanie podwozia tyl powinien byc troche brudniejszy. Cala reszta bardzo zacna, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Wszystko całkiem fajnie. Zero zacieków. Za to według mnie za dużo rdzy na kołach i pancerzu przednim dolnym. No i trochę brak zbliżeń. Jak zrobiłeś reflektory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2015 1. Broń nie jest w kolorze szarym. 2. Reflektory są wklejone na niewielką ilością wikolu 3. To nie jest żadna rdza tylko pigment w kolorze earth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi